Information om helhedsplanen i afdeling 40

Her samler vi information om den igangværende renoveringsprojekt i afdeling 40.

Aktuel status:

Foråret kom og endelig kunne vi komme i gang med at sætte byggepladsen op. Vi har gennem de sidste mange måneder brugt tiden på at forberede os og se frem til den dag, hvor vi endelig kunne stille de første skure op.

Som de fleste nok har lagt mærke til er der kommet skure op til håndværkerne på parkeringspladsen mod Bellahøjvej, samt skure til byggeledelsen fra CASA og Mangor Nagel ud mod Ved Bellahøj Nord. Oprindeligt skulle den samlede skurby have været placeret mellem træerne på østsiden af blokken, men vi valgte ny placering for at kunne beskytte træerne i endnu større grad.

På den første blok er opsætningen af facadesikringen påbegyndt, så hegn og stillads efter mange år kan komme væk, dog kun for en stund. Facadesikringen bliver sat op for at sikre håndværkere, der skal forberede området inden stilladsarbejderne tager over i starten af maj og begynder opsætningen af stilladset.

På nordsiden af skurene mod Ved Bellahøj Nord vil der blive sat en midlertidig transformerstation op. Et byggeri i denne størrelse kræver en større strømforsyning, end hvad der er tilgængeligt på nuværende muligheder, og vi har derfor valgt at sætte separat strømforsyning op til byggepladsen.

Inden længe vil udlægningen af køreplader til aflastningsparkering og selve byggepladsen blive påbegyndt sammen med hegnsopsætning.

Bellahøj er et fantastisk grønt område og vi er klar over, at vi kun har det til låns. Vi er meget opmærksomme på at beskytte området, så påvirkningen fra renoveringen reduceres mest muligt.

Vi kan ikke undgå, at jeres dagligdag bliver påvirket af renoveringen, når en sti f.eks. bliver lukket, eller parkeringspladser midlertidigt bliver spæret, men vi gør, hvad vi kan for at informere og mindske disse gener.

Vi ser frem til at dele jeres skønne grønne oase med jer de næste år og kunne aflevere nyrenoverede bedre boliger til jer beboere.

  • Byggeplads etablering er i gang og vil stå fuldt færdig til udgangen af maj 2022.
  • Første blok (Bellahøjvej 8) er ved at blive pakket ind i facadesikring, forventes afsluttet indenfor de næste par uger.
  • Forberedende arbejde med kloak og bundopbygning til stillads pågår efterfølgende frem til slut april 2022.
  • Stilladsopsætningen påbegyndes start maj og afsluttes samtidig med, at de sidste beboere flytter til genhusningsboliger i slutningen af maj 2022.

Yderligere information

Savner du information om renoveringen, er du altid velkommen til at kontakte afdelingens beboerkoordinator:

  • Mette Chang
  • Tlf.: 21 13 69 79
  • Mail: mch@aab.dk
  • Træffetid på kontoret, Frederikssundsvej 121E:
    • Tirsdag: kl. 09.00-12.00 og torsdag kl. 13.00-15.00