BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtage Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

31/05-2024

Afdeling 55 indvier ny verdensrute i Vejleåparken

En ny og inspirerende gårute er kommet til AAB's afdeling 55 i Vejleåparken. Ruten, der forbinder 17 udvalgte Verdenstræer, repræsenterer FN's 17 Verdensmål. Er du nysgerrig, kan du læse mere om denne unikke rute og afdelingens bidrag her.
31/05-2024

Hvordan styrker vi beboerdemokratiet?

I vores boligafdelinger vægtes beboerdemokratiet højt. Beboerne træffer beslutninger om deres egen afdeling, og det styrker fællesskabet og den sociale sammenhængskraft. Men trænger beboerdemokratiet til ny energi, og kan det styrkes? Fagbladet Boligen har lavet en video og podcast om beboerdemokratiets styrker og svagheder. Du kan læse meget mere i denne udgave af BeboerNyt.
31/05-2024

Test dig selv! Hvilken slags nabo er du?

Gode naborelationer er med til at skabe tryghed. Men ved du egentlig, hvad dine naboer hedder, og hvad gør du, når du holder fest? Er du nysgerrig på, hvilken type nabo du er, så kan du teste dig selv på Bolius.dk og finde ud af, om du er en god nabo, eller om der er plads til forbedring.
31/05-2024

Hvem bor i de almene boliger?

I Danmark bor cirka 1 million mennesker i almene boliger, hvilket svarer til hver sjette person. Men hvem er disse almene beboere? Er der flere mænd eller kvinder? Hvad er deres alder, og består husholdningerne primært af enlige eller familier? Hvis du er nysgerrig og ønsker at få svar på disse spørgsmål og meget mere, kan du læse videre i Fagbladet Boligen.