BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtaget Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

15/02-2022

Afdelingsmøder 2022

En indbydelse til indflydelse Afdelingsmødet er din mulighed for at for at bruge din demokratiske stemme i din afdeling. Så mød op til det årlige afdelingsmøde og bliv klogere på livet i din AAB-afdeling.
14/02-2022

Når fædre står sammen

Det øger tryghed og trivsel, når fædre danner netværk og engagerer sig i deres boligområde. Ved at blive gode rollemodeller og lokalkendte ansigter, kan fædrene f.eks. nemmere tage kontakt med og nå ind til unge, der opfører sig uhensigtsmæssigt, og lede dem på rette vej.
14/02-2022

Sådan sparer du på strømmen

Elpriserne er i dag historisk høje og det koster dyrt for mange danskere. Ved at lave nogle få justeringer i din hverdag, kan du sænke dit elforbrug og spare en hel del penge. Her får du seks gode råd til en lavere elregning.
15/02-2022

AAB er en del af den store udflytning fra København

Op gennem 1960’erne og 1970’erne var den almene boligsektor lokomotivet i Danmarks bolig-udbygningsplaner, hvilket resulterede i et regulært byggeboom især på Vestegnen.
8/11-2021

Fornem hæder til AAB-afdeling på Frederiksberg

AAB’s nybyggede afdeling 118 er blevet hædret med prisen ”gode og smukke bygninger på Frederiksberg” af Frederiksberg Kommune.