BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtage Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

30/11-2022

Julehilsen fra AAB

Så nærmer vi os afslutningen på endnu et begivenhedsrigt år. Selvom vi skal fejre jul og nytår i skyggen af krig i Europa, inflation og energikrise, så er der heldigvis også lyspunkter, når vi kigger tilbage på det forgangne år i AAB.
30/11-2022

Julehjælp til trængte familier

Julen er hjerternes fest, men som det lyder i en af de gamle julesange, så koster den også ”mange penge”. Er du en af dem, der har svært ved at få de økonomiske ender til at nå sammen i december, så findes der steder, hvor du kan søge om hjælp til at skabe en god jul for dig og dine.
29/11-2022

Kan vi tænde et julelys?

Er det muligt at holde en af julens traditioner som lysets fest i hævd og stadig leve op til energispareråd og en måske presset pengepung?
30/11-2022

Værsgo! 15 gode spareråd

Energikrise, inflation og høje energipriser rammer os alle og kan gøre ondt på pengepungen. Det er vi meget opmærksomme på i Boligforeningen AAB. Vi har derfor lavet en folder, hvor du får 15 gode råd til at spare på dit el- og varmeforbrug.
30/11-2022

Velkommen til en ny AAB-afdeling

Den 1. januar 2022 voksede Boligforeningen AAB med 117 lejemål, og fra januar 2023 overgår driften af vores nye afdeling helt til AAB. Afdelingen ligger i Vanløse, og vil fremover hedde afdeling 121, Sporvejsfunktionærernes Boligforening.