BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtage Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

9/02-2024

Få indflydelse – mød op på afdelingsmødet

I AAB vil vi gerne have beboerne til at tage aktivt del i afdelingernes udvikling, og netop derfor synes vi, det er vigtigt, at du møder op til det årlige afdelingsmøde. Det er på afdelingsmødet, at beboerne drøfter økonomi, vedligeholdelse, husorden og forslag fra beboere. Med andre ord er det afdelingsmødet, der beslutter, hvordan det skal være at bo i afdelingen.
9/02-2024

Syv dilemmaer: En sjov guide til det bedste indeklima i din bolig

Hvordan sikrer du det perfekte indeklima, når teenageværelset summer af gaming, og baconet danser på panden i køkkenet? Bolius.dk bringer svarene på syv sjove dilemmaer, der får dig til at tænke over, hvordan du jonglerer med godt indeklima og hverdagens rutiner.
9/02-2024

Fra nul til fuldt opladning: Din guide til opsætning af ladestandere i afdelingen

I december 2022 for første gang solgte elbiler mere end benzinbiler i Danmark. Men for beboere i almene boliger med fælles parkering er ladestandere en udfordring. Hvordan kan de blive en del af den grønne omstilling?
9/02-2024

Et lille stykke kulturhistorie fra Høje Gladsaxe

I starten af 1960’erne blev et området ved Utterslev Mose forvandlet fra marker og bondegårde til moderne elementbyggeri, da AAB afdeling 52 blev bygget som en del af Høje Gladsaxe. Det Danske Filminstitut har fundet en fin film om byggeriet i deres arkiver.
9/02-2024

Fremtidens sundhedsvæsen ifølge Danmarks almene beboere

Hvordan håber du, at fremtidens sundhedsvæsen ser ud? BL – Danmarks Almene Boliger har spurgt beboere fra almene boligområder om deres holdninger til mulige initiativer, der kan afhjælpe det pressede sundhedsvæsen. Få et indblik i, hvilke ønsker, beboerne har til sundhedsvæsenet.
9/02-2024

Hvordan skal vi bo i fremtiden?

Hvad er et godt hjem for dig? Hvilke drømme og visioner har du for dit boligområde? Måske kan du blive inspireret af Fagbladet Boligen, som fortæller om udstillingen Hvordan skal vi bo i fremtiden? Her kan du se bud på fremtidens boligområder fra beboere i almene boligområder. Og ideerne byder bl.a. på søer, vild natur og bålpladser.