BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtage Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

24/08-2023

Fokus på ensomhed i almene boligområder

Ensomhed i hjemmet er et problem, som berører mange. Faktisk er det mere end hver 10. dansker, som oplever ensomhed, og mange af dem bor alment. Derfor har BL – Danmarks Almene Boliger sammen med en række aktører kommet med en handlingsplan for, hvordan man forebygger ensomhed i bl.a. hjem og bolig. Handlingsplanen fokuserer på fællesskab, byggeri og udvikling af boligsociale aktiviteter.
24/08-2023

Pas på efter ferien: Væggelus vil også med hjem!

Har du nogensinde haft en væggelus med hjem som en uønsket souvenir efter en dejlig ferie? Det slet ikke er sjovt. Men fortvivl ikke. Bolius.dk samlet nogle råd til at holde de små banditter væk fra vores hjem. Læs deres tips og tricks, så du kan tage kampen op og vinde over de små kryb. Tjek også quizzen ”Kend dine kryb”.
24/08-2023

Fokus på almen arkitektur

De almene boliger er en vigtig del af Danmarks arkitekturhistorie og fortæller om den tid, de er bygget i. BL – Danmarks Almene Boliger besøger en række boligselskaber i en ny videoserie, hvor de sætter fokus på almen arkitektur.