BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtaget Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

25/05-2022

Ny lov giver AAB ret til at opsige beboere

Fra den 1. juni 2022 kan Boligforeningen AAB opsige beboere, der ikke overholder lejeloven, når de fremlejer deres bolig.
25/05-2022

100 års fødselsdag i afdeling 54

Ruth Anna Elisabeth Anthon har boet i AAB i 41 år, og tirsdag den 19. april rundede hun et hjørne af livet, som kun de færreste får lov til at opleve. BeboerNyts udsendte har sat Ruth stævne til en snak om hendes lange liv.
25/05-2022

Ti ting du IKKE skal sortere som plastik

Plastik er noget af det bedste at genbruge, men det er faktisk ikke alt, der er lavet af plast, der må sorteres som plastaffald. Forvirret? Bliv klogere og læs her hvilke ti ting, du aldrig må smide i plastikcontaineren, og fem overraskende ting som du skal.
25/05-2022

Boligforeningen AAB fylder 110 år

Den 12. marts kunne Boligforeningen AAB fejre 110 års fødselsdag - og det blev fejret af beboere, bestyrelser og medarbejdere på en snefyldt onsdag i slutningen af marts.
25/05-2022

Nu er det blevet lettere at søge boligstøtte

En ny selvbetjeningsløsning fra Udbetaling Danmark gør det lettere og hurtigere for dig at søge om boligstøtte.
25/05-2022

Må jeg leje min bolig ud til ukrainske flygtninge?

I dette nummer af BeboerNyt kan du læse om, hvordan du lovligt kan hjælpe med at give ukrainske flygtninge tag over hovedet. Der er nemlig en række forhold du skal være opmærksom på, når du er beboer i en almen bolig.