BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtaget Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

8/11-2021

Sophie Hæstorp Andersen vil have flere almene boliger

I 118 år har posten som overborgmester i København været besat af en socialdemokrat, og står det til Sophie Hæstorp Andersen, der er partiets spidskandidat til kommunalvalget den 16. november, så bliver der ikke lavet om på den tradition.
8/11-2021

Hvor skal krydset sættes?

Den 16. november er der kommunal- og regionsrådsvalg i Danmark. Dermed har du mulighed for at gøre din indflydelse gældende på de kommende års politik i dit lokalområde.
9/11-2021

Nu lancerer AAB BeboerWeb

Boligforeningen AAB lancerer snart en ny digital service til alle vores beboere. Den nye service bliver kaldt BeboerWeb og giver dig digital adgang til oplysninger om dit lejemål, din husleje, dit forbrugsregnskab på varme og/eller vand og meget mere.
8/11-2021

Mælkekartonen kan ryge i beholderen med plastaffald

Borgere i Københavns Kommune kan nu smide mad- og drikkekartoner i beholderen med plastaffald.
8/11-2021

Få hjælp til at holde jul – eller hjælp andre

Er du en af dem, der har svært ved at få de økonomiske ender til at nå sammen i december, så findes der steder, hvor du kan søge om hjælp til at skabe en god jul for dig og dine.
8/11-2021

Fornem hæder til AAB-afdeling på Frederiksberg

AAB’s nybyggede afdeling 118 er blevet hædret med prisen ”gode og smukke bygninger på Frederiksberg” af Frederiksberg Kommune.