BeboerNyt

Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtaget Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.

9/09-2021

Boligforeningen AAB ser en lille smule anderledes ud

AAB har fået ny visuel identitet med nyt logo og nye farver - og en ny og mere brugervenlig hjemmeside.
6/09-2021

AAB´s administration holder flyttedag

Boligforeningen AAB´s administration flytter om nogle få dage til nye lokaler på Havneholmen.
6/09-2021

Quiz om frivillighed

Test din viden om frivillighed – kender du svarene?
3/09-2021

Fra renoveringsprojekt til beboerfællesskab

En del af Boligforeningen AAB´s vision er at skabe lokale fællesskaber karakteriseret ved nærvær og nærhed. Det lever et nyt plantefællesskab i afdeling 55 i Ishøj til fulde op til.
2/09-2021

Nabodrillerier i 1935

Boligforeningen AAB´s afdeling 20, også kaldet Den Engelske Haveby, blev bygget i 1923. I nogle af de små gule huse, har der boet flere generationer af de samme familier, og når boligerne fraflyttes, dukker der af og til sjove historier op fra fortiden.
6/09-2021

Er dit indbo sikkert opbevaret i kælderen?

Sommeren går på hæld, og ifølge DMI har det været et år med usædvanligt mange og ekstreme skybrud rundt omkring i landet. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis ikke du har styr på dine forsikringsbetingelser.