Hvad vil det sige at være beboerdemokrat i AAB?

Som du sikkert ved, er alle forårets afdelingsmøder i Boligforeningen AAB blevet aflyst på grund af COVID-19. Forhåbentlig kan vi inden for en overskuelig fremtid komme tilbage til en mere normal hverdag, hvor det igen bliver muligt at mødes i større forsamlinger.

Når det sker, vil der igen blive indkaldt til afdelingsmøder, og derfor skal du måske allerede nu overveje, om du ønsker maksimal indflydelse på livet og hverdagen i din AAB-afdeling? Hvis det er tilfældet, så stil op til bestyrelsen i din lokale afdeling, hvor du får rig mulighed for at gøre en forskel til fordel for dig selv og dine naboer.

Som medlem af afdelingsbestyrelsen får du både politisk og administrativt ansvar. Bestyrelsen tager sig af en bred vifte af opgaver, og arbejdet i bestyrelsen er udfordrende og spændende.
Som bestyrelsesmedlem lærer du beboerne i din afdeling at kende, du er med til at sætte ting i gang og bliver kontaktled mellem beboere, bestyrelse og administration. Kort sagt: Du får medansvar for afdelingens drift, vedligeholdelse og økonomi.

Vil du gerne have mere inspiration, så se de to små videoer herunder, hvor et par erfarne medlemmer af AAB´s afdelingsbestyrelser fortæller om det arbejde, de laver i bestyrelsen, og hvad det giver dem af oplevelser og glæder.

Du kan læse mere om arbejdet i afdelingsbestyrelsen på AAB.dk.