Sådan behandler vi dine persondata

 

 

Som lejer i AAB, registrerer og opbevarer vi en række oplysninger om dig, ligesom du, når du opnoterer dig på AAB’s venteliste i Boligbasen, bliver bedt om at opgive en række oplysninger. Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan kontakte dig som beboer, eller registrere dig som boligsøgende, kontakte dig med boligtilbud og informere dig om vores nybyggeri.

 

Som boligsøgende skal vi også bruge oplysningerne, når vi skal sende dig indbetalingskortet for det årlige ajourføringsgebyr, som er afgørende for, at du bevarer din opskrivning på vores venteliste.

I Boligbasen beder vi dig oplyse os om:

  • dit navn
  • din adresse
  • dit CPR-nummer
  • din e-mailadresse
  • dit telefonnummer
  • antallet af voksne og børn, som du søger bolig på vegne af

Det er valgfrit, om du vil oplyse dit telefonnummer, og vi anmoder om din tilladelse til, at vi må kontakte dig på både e-mail, SMS og telefon.


Vi beder om dit CPR-nummer, så vi kan kommunikere digitalt med dig via e-Boks, anvende NemID og når AAB overgår til brug af NemKonto. Derudover forsøger vi i videst muligt omfang at holde os opdateret med din folkeregisteradresse.


Du er som beboer og/eller boligsøgende altid selv ansvarlig for, at vi er i besiddelse af din aktuelle e-mailadresse, postadresse og telefonnummer.


De oplysninger, du giver os, bliver kun brugt i forbindelse med vores administration og udlejning af boliger. Dine oplysninger opbevares fortroligt i vores database og deles ikke med tredjepart. Når du giver os dine personlige oplysninger, giver du samtidig samtykke til, at vi må registrere og anvende dem i forbindelse med dit lejemål. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, fravælge digital kommunikation eller få indsigt i, hvilke oplysninger AAB har registreret om dig, kan dette ske skriftligt til aab@aab.dk


Derudover kan du valgfrit afgive oplysninger, som skal afklare, om du imødekommer de fleksible kriterier, som er gældende i visse kommuner, og som kan give dig fortrinsret på vores venteliste. Disse oplysninger handler om, hvorvidt du er i arbejde eller under uddannelse, eller om du er skilsmisseramt.

 

Information på hjemmesiden

Vi opdaterer hele tiden vores hjemmeside og gør naturligvis vores bedste for, at al information er ajourført og korrekt. Der kan dog i visse tilfælde forekomme fejlagtige og mangelfulde oplysninger, hvis omstændigheder forandrer sig, inden vi når at opdatere hjemmesiden.


I disse tilfælde fraskriver vi os ansvaret for din brug af vores information. Vi opfordrer dig som bruger til at være opmærksom på, at der kan være forekommet ændringer siden vores sidste opdatering.


I sidefoden nederst på hjemmesiden, kan du til enhver tid se, hvornår vi sidst har opdateret vores hjemmeside.