Sådan behandler vi dine persondata

 

Hvis du udleverer personlige oplysninger til Boligforeningen AAB, ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter disse data. Vi vil anbefale, at du læser AAB’s politik for persondata og information.

Information på hjemmesiden
Vi opdaterer hele tiden vores hjemmeside og gør naturligvis vores bedste for, at al information er ajourført og korrekt. Der kan dog i visse tilfælde forekomme fejlagtige og mangelfulde oplysninger, hvis omstændigheder forandrer sig, inden vi når at opdatere hjemmesiden.

I disse tilfælde fraskriver vi os ansvaret for din brug af vores information. Vi opfordrer dig som bruger til at være opmærksom på, at der kan være forekommet ændringer siden vores sidste opdatering.

I sidefoden nederst på hjemmesiden, kan du til enhver tid se, hvornår vi sidst har opdateret vores hjemmeside.

Politik for registrering af personoplysninger

AAB indsamler personoplysninger via hjemmesiderne aab.dk og boligbasen.aab.dk. Hvad enten du er gæst på vores hjemmesider eller medlem af AAB, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du er gæst på aab.dk eller på boligbasen.aab.dk eller når du afleverer persondata til AAB skriftligt, ved personlig kontakt eller via aab.dk eller boligbasen.aab.dk, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:

Disse hjemmesider er drevet og ejet af:
Boligforeningen AAB
Svend Aukens Plads 9
2300 København S
CVR NR: 31428815
Tlf. 33760100
aab@aab.dk

Statistik om dit besøg på vores hjemmeside

Når du er gæst på aab.dk eller boligbasen.aab.dk, registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik. Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website. Desuden registrerer vi din computers IP-adresse. 

Links til andre hjemmesider 

På vores hjemmesider er der links til andre hjemmesider og til integrerede hjemmesider. AAB er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Dine rettigheder
Hvis du ønsker at vide mere om dine rettigheder som gæst på aab.dk eller boligbasen.aab.dk, vil vi opfordrer dig til at læse AAB’s politik for persondata og information.

Sikkerhed og opbevaring af data 
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

De data, som man indtaster på hjemmesiden, overføres krypteret mellem brugerens browser, hjemmesiden og videre til AAB’s interne boligadministrative system. Processen følger Datatilsynets krav og anbefalinger.

Vores boligadministrative system er et internt system i AAB, og kun udvalgte medarbejdere har adgang til dette. Processer omkring servere, brugere, opbevaring og adgang til data er underlagt løbende sikkerhedsgennemgang med udgangspunkt i gældende lovgivning og anbefalinger. Behandling og opbevaring af data foregår efter Datastyrelsens krav og anbefalinger samt gældende lovgivning.

AAB indsamler kontaktdata via SMS og mail

Læs mere

AAB er stadig i gang med at indsamle og opdatere kontaktdata på alle lejere og ansøgere. Derfor kan du have modtaget en SMS eller mail med link til at opdatere dine data hos os.

Alle data behandles på en sikker server og følger AAB's regler for behandling af personadata.

 

Luk