Nye rækkehuse i afdeling 47

Der er gang i byggeriet i Boligforeningen AAB, og i løbet af det næste års tid vil 39 nye rækkehuse blive tilføjet afdeling 47 i Skovlunde. Det gode naboskab er indtænkt som en vigtig bo-kvalitet i husene, som bliver opført som klynger á 13 huse med fælles gårdrum. Husene bliver familieboliger på 3-4 værelser, som alle får udgang til enten egen have eller terrasse.

Fokus på byudvikling i Skovlunde

Ballerup Kommune har fuldt fokus på byudviklingen i Skovlunde. Og i løbet af de kommende år vil Skovlunde Bymidte markere sig som områdets største og vigtigste indkøbssted. Med S-tog station, nye moderne boliger og et spritnyt handelsstrøg med dagligvare- og detailbutikker samt sundhedshus vil der igen komme liv i Skovlunde Centeret.
Med kun fem minutters gang fra Skovlunde station og Skovlunde Centeret, glæder AAB sig til at de nye rækkehuse bidrager til udviklingen i Skovlunde.

Opskrivning

De nye beboere kan efter planen flytte ind i rækkehusene i Skovlunde i foråret 2021. Hold øje med AAB’s hjemmeside for opskrivning til de nye boliger. Boligerne kommer til at koste ca. 9800 kr. for et rækkehus på fire værelser og 7500 kr. for et rækkehus på tre værelser.