Julehilsen fra AAB

Kære medlem af Boligforeningen AAB

Endnu et år er gået. Og lykkeligvis uden coronavirus og restriktioner. Vi har for første gang i to år kunne holde afdelingsmøder uden krav om tilmelding, afstand, håndsprit og mundbind. Det har været en fornøjelse at være med til.

Den 24. februar startede krigen desværre i Ukraine og senere kom energikrise og inflation til Europa. Det har også kunnet mærkes i AAB. Nogle afdelinger har taget imod flygtninge fra Ukraine. Tak for det – I har gjort en forskel.

Mange kan mærke, at der ikke er helt så meget at gøre godt med i år, som der plejer at være. Vi er heldigvis en forening, der er der for hinanden og hjælper hinanden. Du kan læse mere om, hvor og hvordan du kan få hjælp i det her nummer af BeboerNyt.

Heldigvis, er der også lyspunkter. Vores forening bliver ved med at vokse. I to afdelinger i Skovlunde har vi bygget et mindre antal nye rækkehuse i afdelinger 47 og 106. Afdelingerne har dermed fået et nyt boligtilbud, som vi håber kan medvirke til at fastholde beboere i området, som ellers ville flytte ud.

Og som I kan læse i dette nummer, vender en ’gammel’ AAB afdeling hjem igen. Vi har i år kunnet byde et stort velkommen tilbage til Sporvejsfunktionærernes Boligforening – AAB afdeling 121, der har adresse i Vanløse.

Nu sænker julefreden sig så småt, og vi skal nyde den kommende højtid. Vi håber, at du og dine kære får en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Charles Thomassen
Formand for organisationsbestyrelsen


Pia Skov
Kont. Adm. direktør