Julehilsen fra AAB

Kære beboer i Boligforeningen AAB

Julen er en tid, hvor vi reflekterer over året, der er gået, og samtidig ser frem mod nye begyndelser. For AAB har 2023 betydet et velkommen til foreningens nye administrerende direktør, Peter Basland. Sammen med organisationsbestyrelsen er Peter Basland allerede godt i gang med at udstikke rammerne for ’Fremtidens AAB’. Så det fundament, der blev lagt for mere end 100 år siden, bliver varetaget på bedste vis til forsat at danne ramme om fællesskaberne i AAB’s afdelinger.

Også i 2023 er vores forening vokset med nye boliger til glæde for nuværende og kommende beboere. I Carlsberg Byen har vi indviet en helt ny afdeling med ungdomsboliger. I Skovlunde er afdeling 45 vokset med et mindre antal rækkehuse, som vi håber, ligesom i afdeling 47 og 106, kan medvirke til at fastholde beboere i området, som ellers ville flytte ud.

Mange familier i AAB mærker desværre stadig effekten af den fortsatte ufred i Europa og verden. AAB er en forening, hvor det er vigtigt, at vi er der for hinanden og hjælper hinanden. Også når det er svært. AAB har derfor ansat en økonomisk beboerrådgiver, som skal hjælpe vores udsatte beboere med økonomisk rådgivning, og vi har igen i år samlet en oversigt over julehjælp, som forhåbentlig kan være til gavn.

Snart går vi ind i december med lige dele hektisk aktivitet og forventningens glæde. Til sidst sænker julefreden sig så småt, og vi skal nyde den kommende højtid. Vi håber, at du og dine kære får en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Charles Thomassen
Formand for organisationsbestyrelsen