Beboerne er rykket ind i nye AAB-boliger på Falkoner Allé

Godt et år efter at det første spadestik blev taget, fik beboerne udleveret nøglerne til deres nye hjem på Falkoner Allé 128 på Frederiksberg. Boligforeningen AAB´s nyeste afdeling er nabo til De Døves Kirke.

”Jeg er rigtig glad for det færdige resultat. Jeg synes, det er et smukt byggeri, der passer godt ind i de eksisterende omgivelser. Og så er jeg utrolig glad for, at det – sammen med Frederiksberg Kommune – lykkedes os at bygge alment på en af de forholdsvis få byggegrunde, der findes i kommunen. På den måde er vi sammen med til at sikre, at folk med helt almindelige indkomster får mulighed for at bo attraktivt og centralt på Frederiksberg”, siger Christian Høgsbro, der er administrerende direktør i Boligforeningen AAB.

Ros for arkitekturen
Den nye ejendom på Falkoner Allé 128 blev fredag den 1. maj anmeldt og rost af Politikens arkitekturanmelder Karsten Ifversen, som blandt andet skrev, at resultatet er ”bedre end meget af det private spekulationsbyggeri, der er opført de seneste årtier”.

Hos AAB er vi meget glade for den gode modtagelse, som afdelingen har fået, og vi ønsker de nye beboere velkommen på Frederiksberg og – hvis de er ny-tilflyttere i AAB – hjerteligt velkommen i foreningen.

AAB´s nye bygning indeholder 14 boliger med to til fire værelser. Frederiksberg Kommune har anvisningsretten til fem af boligerne, og huslejen ligger på godt 7.000 kroner for den mindste til cirka 11.000 kr. for den største af boligerne. Du kan skrive dig op til afdelingen på Boligbasen.

FAGBLADET BOLIGEN, der udgives af BL – Danmarks Almene Boliger, har også været på besøg i den nye afdeling. De har blandt andet lavet denne fine video fra ejendommen, hvor Lisbeth Dam Larsen, der er projektleder i AAB, viser boligerne frem og fortæller om byggeriet.