Almene Stjernepriser 2023: Nominér en ildsjæl og vind 5.000 kr.

Kender du en beboer, en ejendomsfunktionær, eller en helt tredje person, der fortjener at blive hyldet for sit engagement i dit boligområde? Så kan du nu indstille kandidater til BL’s Almene Stjernepriser 2023.

Rundt omkring i landets almene boligorganisationer findes der et utal af engagerede ildsjæle, der dagligt arbejder for at styrke beboernes trivsel og livsvilkår. Eller måske engagerer de beboerne i den grønne dagsorden i et boligområde. Det arbejde ønsker BL – Danmarks Almene Boliger at hylde og anerkende med en ny pris kaldet Almene Stjernepriser.

Der uddeles i alt fire priser, hvoraf to af priserne – Stjerneprisen for socialt engagement og Stjerneprisen for grønt engagement – gives til en beboer, gruppe af beboere, eller en ansat, som enten gør en bemærkelsesværdig frivillig indsats for at styrke det sociale liv i en afdeling, eller arbejder for at skabe et mere bæredygtigt boligområde.

Vinderne af de to priser modtager en præmie på 5.000 kr. til at understøtte deres frivillige arbejde.

Har du en kandidat i tankerne, så tøv ikke med at indstille vedkommende til én af de to priser:

  • Du kan indstille kandidater til Stjerneprisen for socialt engagement her.
  • Du kan indstille kandidater til Stjerneprisen for socialt engagement her.

Indstillinger kan foretages frem til den 30. april, og vinderne vil blive afsløret den 30. september 2023 ved konferencen ”Almene boligdage” på Tivoli Hotel i København.

De nominerede kandidater vil blive offentliggjort i løbet af august.

Du kan læse mere om de Almene stjernepriser og kriterierne for at indstille her.

Har du sprøgsmål, er du velkommen til at kontakte BL på mail, liv@bl.dk.