Afdeling 55 indvier ny verdensrute i Vejleåparken

 

Afdeling 55, viceborgmester og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Pia Skourup og elever fra Strandgårdskolen, var med til at indvie det 17. Verdenstræ i Vejleåparken.

Gennem Vejleåparkens tre store, grønne gårde løber en ny gårute, 17 Verdenstræer x 17 Verdensmål. Ruten forbinder 17 udvalgte ’Verdenstræer’, der hver især repræsenterer et af FN’s 17 Verdensmål.

Afdeling 55 var sammen med viceborgmester og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Pia Skourup og elever fra Strandgårdskolen, med til at indvie det 17. Verdenstræ i Vejleåparken. Træet er et tempeltræ, som er hårdført og står for visdom. Det repræsenterer Verdensmålet om Partnerskab for handling, som går ud på, at vi alle må arbejde sammen for at gøre vores fælles verden bedre.

Hele ruten er omkring fem km. lang, og fortsætter i området omkring Ishøj By Center og Strandgårdskolen. På alle træerne hænger et skilt med en QR-kode, hvor der står information om selve træet og de 17 Verdensmål. Der er også en idé til en lille aktivitet, man kan lave sammen.

Er du nysgerrig og interesseret i at prøve den nye gårute og se alle Verdenstræerne og Verdensmålene, kan du hente et kort over ruten på Kulturium Bibliotek i Ishøj.