58 nye rækkehuse i Vejleåparken i Ishøj

Boligforeningen AAB er i fuld gang med at opføre 58 nye attraktive 1-plans rækkehuse langs Ishøj Boulevard og Ishøj Søvej.

De nye rækkehuse ligger kun ti minutters kørsel på cykel fra Ishøj Strand og i gåafstand til S-togstation og Ishøj Bycenter, som rummer både en Bilka og et stort udvalg af detailbutikker.

Rækkehusene opføres i forskellige størrelser fra to til fire værelser.

Rækkehusene bliver en del af AAB’s afdeling 55 i Vejleåparken. Og beboerne i de nye boliger får derfor også glæde af alle de drifts- og fællesfaciliteter, som den eksisterende boligafdeling rummer. Her finder du et lokalt butikscenter med frugt & grønt, frisør m.m., fælleslokaler, gymnastiksal, klubber og foreningsliv, store grønne fællesarealer med mere.

I dag bygges der meget få 1-plans rækkehuse i Danmark, da prisen for denne type rækkehuse er væsentlig højere end for rækkehuse i flere planer. Men et tæt samarbejde med Ishøj Kommune har gjort det muligt at give AAB’s medlemmer denne unikke bomulighed – i øvrigt med have både foran og bag boligerne.

Opskrivning

Det er muligt for beboere i AAB at skrive sig op via den interne venteliste på Boligbasen. Se oversigt over boligtyper og priser her.