Rejsegilde på nye AAB-boliger på Frederiksberg

Fredag den 27. september kunne Boligforeningen AAB holde rejsegilde for en helt ny afdeling på Frederiksberg. I løbet af det seneste halve år er der ved siden af De Døves Kirke opført en ejendom med 14 nye boliger.

Af de 14 nye boliger skal fem anvendes som flygtningeboliger, der alle får udsigt til Ågade.

AAB´s administrerende direktør, Christian Høgsbro, holdt tale, da håndværkerne bag det nye byggeri blev fejret med pølser, øl og vand.

”Det er glædeligt, at så mange er mødt frem for at fejre denne dag. Vi er nemlig super glade for dette projekt fra AAB's side. Jeg vil gerne bruge lejligheden til at sige en stor tak til vores samarbejdspartner Thormann A/S, der har leveret et flot stykke arbejde hele vejen rundt. Tak til TNT arkitekterne og Mangor & Nagel. Jeg vil også gerne kvittere med en tak til jer håndværkere. Man har jo før hørt om ølflasker, der er blevet muret inde i skorsten og som efterfølgende hyler. Det er vi nu sikre på, at det ikke sker,” sagde Christian Høgsbro med et smil, hvorefter der blev råbt tre korte og et langt hurra for byggeriet.

Ejendommens boliger bliver på to, tre og fire værelser, og størrelserne varierer fra 70-105 m² brutto. Huslejen for en toværelses bolig kommer til at ligge på cirka 7.250 kroner om måneden, mens en bolig med tre eller fire værelser kommer til at koste mellem 8.500 og 10.000 kroner om måneden.

Der er planlagt indflytning den 1. maj 2020, og når opskrivningen til de nye lejemål starter, vil det blive meldt ud på AAB.dk.