Ny intern organisering bringer AAB’s drift og administration tættere på afdelingerne

Boligforeningen AAB’s organisationsbestyrelse har gennem længere tid arbejdet for at fremtidssikre AAB’s interne organisering.

En tilpasset organisation skal i højere grad understøtte AAB’s strategiske målsætninger, og sikre et stærkere fokus på de afdelingsnære driftsopgaver, kvalitet i løsninger og kortere sagsbehandlingstider.

AAB’s nye organisation har en klar opdeling i administration og driftsafdelinger. Konkret sker det ved at strømline direktion og supportfunktioner, og forstærke to nye bærende driftsenheder:

  1. Byggeri, Ejendomsdrift & Vedligehold
  2. Udlejning & Kundeservice

Formand i AAB Charles Thomassen udtaler:

– Vi står på et stærkt historisk fundament, men vi har også en ambitiøs strategi for fremtidens AAB, der blandt andet handler om, at vi skal gøre det attraktivt at engagere sig som beboere via vores decentrale forvaltningskoncept. Det stiller til gengæld store krav til tilgængelighed, smidig support og støtte fra hele organisationen.

– Vi har på den baggrund været igennem en længere, struktureret proces, som nu fører til de konkrete forandringer i AAB’s interne organisering. Vores nye administrerende direktør, Peter Basland, blev allerede ved sin tiltrædelse præsenteret for de overordnede strategiske succeskriterier. Og sammen med ledelsesteamet har han nu fundet en ny organisering, som vi venter os meget af.

Den nye organisation trådte i kraft den 25. oktober 2023.

Se det nye organisationsdiagram her.