Dit CPR-nummer hjælper os med at holde kontakten

I Boligforeningen AAB er vi i færd med at indsamle CPR-numre på alle vores medlemmer. Vi opfordrer derfor også dig til at oplyse dit CPR-nummer, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan give os dine oplysninger ved at logge ind på vores digitale selvbetjening, Boligbasen. Du finder et link til Boligbasen nedenfor.

Dit CPR-nummer giver os bedre mulighed for at holde vores adressekartotek opdateret. Ved hjælp af CPR-nummeret er der nemlig større sikkerhed for, at vores breve og indbetalingskort kommer frem til dig.

Derudover gør dit CPR-nummer det nemmere for os at finde dig i vores database – og vi kan på længere sigt bruge det til eventuel overførsel via NemKonto og digital signatur.

Vi behandler altid dine oplysninger fortroligt, og det vil kun være Boligforeningen AAB, der har adgang til dit CPR-nummer.

Husk at opdatere dine oplysninger

Selvom CPR-numrene gør det nemmere for os at holde vores adressekartotek opdateret, gør vi opmærksom på, at det stadig er dit eget ansvar, at vi har din korrekte postadresse, så vi har mulighed for at fremsende diverse meddelelser, indbetalingskort og lignende.

Husk derfor altid at opdatere dine oplysninger, hvis du skifter bopæl.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores brug af dit CPR-nummer eller til Boligbasen, er du velkommen til at ringe til AAB’s Kundeservice og få hjælp.