Brug BeboerWeb til at blive klogere på din bolig

Som beboer i Boligforeningen AAB har du mulighed for at logge ind på vores digitale servicetilbud BeboerWeb. Her kan du hele døgnet se relevante oplysninger om din bolig og boligøkonomi, og du har mulighed for at betale eventuel huslejerestance online.

Hvad kan du se i BeboerWeb?

I BeboerWeb kan du som beboer se en lang række af dine oplysninger i forhold til din bolig og din afdeling, herunder:

  • huslejeoplysninger både den fremtidige og bagudrettet
  • restance og mulighed for at betale denne online
  • forbrugsregnskab på varme og/eller vand
  • afdelingens regnskaber og budgetter
  • de kontaktoplysninger, vi har registreret på dig samt mulighed for at holde dem opdaterede.

Hvordan får du adgang?

Du får adgang til BeboerWeb via aab.dk/beboerweb. Har du allerede et brugernavn og adgangskode, som du har brugt på Boligbasen som ansøger, er det dette login du skal bruge.

Første gang du logger på, vil du blive bedt om at tilknytte NemID eller MitID, som herefter giver adgang til både BeboerWeb og Boligbasen.

Når du er logget ind, kan du skifte til BeboerWeb ved at trykke på ”Ansøger” i højre hjørne, hvorefter du skifter til ”Beboer”.

Har du glemt dit brugernavn og kodeord, kan du få det tilsendt ved at trykke på feltet ”Jeg har glemt mit brugernavn eller kodeord” på login-siden.

Der står jeg har restance, men jeg har betalt via Betalingsservice?

Hvis du betaler din husleje via Betalingsservice, modtager vi først din indbetaling efter den 11. i måneden.

Hvis der har været penge nok på den konto, som huslejen er trukket fra via Betalingsservice, er der ingen grund til at kontakte os omkring restancen. Hvis der har manglet penge på kontoen, har banken med stor sandsynlighed trukket betalingen tilbage, og du skal derfor indbetale din husleje på anden vis.