Borgmesteren besøgte nye rækkehuse i afdeling 47

På årets første sommerdag havde formand for AAB afdeling 47, Jørn Nielsen, inviteret Ballerup Kommunes borgmester, Jesper Würtzen (S), på besøg i afdelingens nye rækkehuse sammen med formand og direktør for AAB Charles Thomassen og Christian Høgsbro.

(Foto: Michael Jensen) Jørn Nielsen, Jesper Würtzen (S), Charles Thomassen, Christian Høgsbro

En strålende blå himmel, grønt græs, vejende AAB-flag og legende børn i de lukkede gårdrum mellem husene understregede, at visionen om at skabe en afdeling med plads til fællesskabet er lykkedes til fulde, og det var umuligt ikke at lade sig begejstre af det vellykkede byggeri. Også borgmester Jesper Würtzen var begejstret.

”Det er lige præcis denne her type byggeri vi mangler i kommunen. Det skal vi bygge mere af, så vi kan fastholde de familier, hvor lejligheden er blevet for lille og som gerne vil have lidt have og direkte adgang til det grønne”.

Jørn Nielsen er stolt og glad for, at de færdige huse er blevet så stor en gevinst for afdelingen.

”Vi har i bestyrelsen været med fra de allerførste møder Rubow Arkitekter. Det har betydet rigtig meget for hele processen og for den stolthed, vi står med nu, at vi har været inddraget i så stor en grad i projektet fra start til slut”, fortæller afdelingsformanden.

Besøget bød blandt andet på besøg i to af de nybyggede boliger

”Det er alt, hvad vi har drømt om med børn, der løber ud og ind hos hinanden og leger. Og vi har allerede spist sammen med naboen, så vi flytter aldrig igen”, fortalte Anders Lysholt Salge, som viste rundt i familiens nye fireværelses rækkehus.

De 39 nye rækkehuse stod klar til indflytning den 1. maj, hvor alle beboere fik udleveret nøgler.

”Det har betydet rigtig meget for fællesskabet, at vi alle sammen flyttede ind på samme tid" – fortalte Henriette Gleitze Bøtner, da hun viste rundt familiens nye treværelses bolig.

”Det har været noget helt andet end at flytte ind i en stor afdeling som en blandt mange, der allerede bor der i forvejen”.

AAB´s formand og direktør var enige om, at AAB skal bygge mere af denne type byggeri i fremtiden.

”Det er virkelig et fantastisk byggeri og miljø, vi har fået skabt her, og det bliver spændende at følge udviklingen i de kommende år”, sagde Charles Thomassen.