Boligforeningen AAB bygger 44 nye familieboliger på Frederiksberg

Den 14. maj 2018 besluttede Kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune, at Boligforeningen AAB som en del af konkurrencen om 100 nye almene boliger på Frederiksberg, skal opføre 44 nye familieboliger i tilknytning til AAB afdeling11.

Konkurrencen er en del af rammeaftalen ”Fælles ansvar for den socialt bæredygtige by”, mellem de almene boligorganisationer på Frederiksberg og Frederiksberg Kommune. AAB kommer til at bidrager med en udvidelse af AAB afdeling 11 med 44 nye familieboliger på én og to etager, som alle etableres som en udvidelse af tagetagen. Projektet bidrager desuden til, at der kan installeres elevator i de 204 eksisterende boliger. Samtidig er det planen at etablere lyse fælles opholdsrum for beboerne i tagetagen.

Formand for Frederiksberg Kommunes Bolig- og Ejendomsudvalg Nikolaj Bøgh lægger vægt på, at de nye boliger også tilfører værdi til de eksisterende:

”Vi lægger vægt på, at de nye boliger skaber en mere blandet by og en god balance. Men de nye boliger skal også bidrage til udviklingen af bymiljøet det pågældende sted, og det mener jeg bestemt, disse projekter vil gøre,” siger han.