Automatisk betaling af ajourføringsgebyr via firmaet FARPAY

En gang om året skal alle ansøgere på Boligforeningen AAB’s venteliste betale et ajourføringsgebyr, da man ellers mister sin plads på ventelisten.

For at gøre det nemmere for dig at betale til tiden, har AAB indgået et samarbejde med firmaet FARPAY om automatisk betaling. Det giver dig mulighed for at vælge den betalingsform, der passer dig bedst, så dit ajourføringsgebyr bliver betalt automatisk hvert år.

Hvis du modtager en mail fra FARPAY, er det blot fordi, du fremover får mulighed for at tilmelde dig til automatisk betaling af dit ajourføringsgebyr, så du er sikker på, at det bliver betalt til tiden og du ikke mister din plads på ventelisten.

Sikker løsning

Hvis du undrer dig over mailen fra FARPAY kan Boligforeningen AAB berolige med, at det er en af vores samarbejdspartnere, der skriver på vegne af AAB og at det i øvrigt er en sikker løsning til automatisk betaling, der tilbydes.

Hvis du ønsker at tilmelde dig automatisk betaling kan du vælge mellem følgende tre betalingsmuligheder:

  • Betalingsservice
  • MobilePay Subscriptions
  • Automatisk betaling via dit MasterCard eller Visa-kort.

Alle, der i dag betaler deres ajourføringsgebyr via et indbetalingskort, vil en måneds tid før ajourføringsgebyret skal betales modtage mailen omkring automatisk betaling fra FARPAY med informationer, så man nemt og hurtigt kan tilmelde sig en betalingsaftale via FARPAY.

Hvis du ikke tilmelder sig en automatisk betalingsaftale, sender vi et indbetalingskort med dit ajourføringsgebyr til din e-mail, som du kan betale med kort eller i netbank, som du plejer.

For at sikre, at vi kan tilbyde dig en automatisk betalingsaftale, er det vigtigt, at du har oplyst din aktuelle mail i Boligbasen. Du kan logge ind her og se, om vi har de rigtige oplysninger. Hvis vi ikke har din mail, og du ikke er tilmeldt Betalingsservice, vil du modtage et girokort med posten.

Hvis du har spørgsmål til betalingen af dit ajourføringsgebyr, er du velkommen til at kontakte AAB’s Kundeservice på telefon 3376 0420 eller via mail på aab@aab.dk.