Tillykke med studiepladsen

Tillykke til alle jer, som i dag får brev om, at I er optaget på en studieplads. I skal på en spændende uddannelsesrejse, og for mange af jer er det også tid til at flytte hjemmefra.

Boligforeningen AAB har en række ungdomsboliger, som alle lejes ud via CIU, det er derfor CIU, I skal kontakte for at søge bolig. Det gælder også, hvis du er medlem af AAB.

Boligselskaberne i København har desuden et samarbejde med Københavns Kommune om at leje ledige ældreboliger ud til unge studerende, læs mere her: http://www.hvorskalvibo.dk/

Skriv dig på venteliste

Endelig er I også meget velkomne til at melde jer ind i Boligforeningen AAB, hvor I har mulighed for at komme på venteliste til en familiebolig. Vi lejer alle boliger ud efter anciennitet på ventelisten, og et antal af boligerne bliver lejet ud med fortrinsret til unge under uddannelse.

Hvis du har planer om at blive boende i Storkøbenhavn når du er færdiguddannet, er det en god investering at melde dig ind allerede nu. Så du optjener anciennitet til senere at få adgang til en, billig lejebolig i Storkøbenhavn. Du melder dig ind via Boligbasen.