Fik du studiepladsen?

Boligforeningen AAB ønsker alle jer, der har fået en studieplads, stort tillykke med de nye muligheder.

Vi ved, at presset på byens boliger stiger omkring studiestart. Er du blandt de nye studerende, der skal finde et sted at bo til studiestart, kan du her på hjemmesiden læse mere om mulighederne for at få en ungdomsbolig i AAB.

AAB’s ungdomsboliger lejes ud via CIU. Det er derfor CIU, I skal kontakte for at søge bolig. Det gælder også, hvis du allerede er medlem af AAB.

Fremleje?

Hvis du vælger at fremleje et værelse i en almen bolig, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om udlejer har fået tilladelse til at leje et værelse ud. Det er derfor en god idé at bede om at se godkendelsen, inden du skriver under på papirerne.

I AAB vil fremlejekontrakten normalt indeholde oplysning om, hvad udlejer betaler i leje pr. m2, så du på den baggrund kan vurdere om lejeniveauet er passende.

Læs mere om fremleje

Skriv dig på venteliste

Hvis du har planer om at blive boende i Storkøbenhavn på længere sigt, også når du har afsluttet din uddannelse, er det en god investering at melde dig ind allerede nu. På den måde optjener du anciennitet til senere at få adgang til en ledig, billig lejebolig i Storkøbenhavn.

Vi lejer alle boliger ud efter anciennitet på ventelisten, og et antal af vores boliger bliver lejet ud med fortrinsret til unge under uddannelse.

Du melder dig ind i Boligforeningen AAB via vores digitale selvbetjening, Boligbasen.

Læs mere om, hvordan du bliver skrevet op til en bolig, og hvordan vores venteliste fungerer