Der var ingen hjemme, da jeg mødte op til fremvisning. Hvad gør jeg?

Vi beklager, at du har oplevet at gå forgæves til en fremvisning. Ifølge loven er det fraflytters pligt at fremvise lejligheden. En gang imellem oplever vi desværre, at fraflytter glemmer, at der er lavet en aftale om fremvisning af lejemålet, eller af anden årsag forsømmer sin forpligtelse.

Vi har desværre ikke nogen mulighed for at lave et nyt tilbud i sådanne tilfælde. Men hvis du som udgangspunkt er interesseret i boligen, kan du skrive på svarkuponen, at du tager forbehold for, at der ikke var åbent ved fremvisningen, når du svarer ja til tilbuddet.

Du har også mulighed for at logge ind på Boligbasen og svare ja, og herefter sende en mail til aab@aab.dk  hvor du angiver:

  1. dit medlemsnummer
  2. nummeret på det lejemål, du har fået tilbudt,
  3. og at dit ja-svar er med forbehold, da der ikke var nogen til at fremvise boligen.

Hvis det er dig, der får boligen, vil du blive kontaktet med henblik på at aftale nærmere omkring en ny fremvisning. Når du har set boligen, kan du så afgive dit endelige svar. Hvis du på dette tidspunkt takker nej til boligen, hæfter du ikke for den første måneds husleje, som det ellers normalt er tilfældet ved frafald efter svarfristen.