Hvornår får jeg min lejekontrakt?

Den endelige tildeling af en bolig sker normalt 3-5 hverdage efter, at svarfristen på boligtilbuddet er udløbet.

Hvis du får boligen tildelt, modtager du et par dage senere et brev, som indeholder kontrakt og indbetalingskort samt nærmere information om praktiske forhold i forbindelse med overtagelsen af boligen, herunder om udlevering af nøgler.

Læs mere om tildeling af boliger

Der var ingen hjemme, da jeg mødte op til fremvisning. Hvad gør jeg?

Vi beklager, at du har oplevet at gå forgæves til en fremvisning. Ifølge loven er det fraflytters pligt at fremvise lejligheden. En gang imellem oplever vi desværre, at fraflytter glemmer, at der er lavet en aftale om fremvisning af lejemålet, eller af anden årsag forsømmer sin forpligtelse.

Vi har desværre ikke nogen mulighed for at lave et nyt tilbud i sådanne tilfælde. Men hvis du som udgangspunkt er interesseret i boligen, kan du skrive på svarkuponen, at du tager forbehold for, at der ikke var åbent ved fremvisningen, når du svarer ja til tilbuddet.

Du har også mulighed for at logge ind på Boligbasen og svare ja, og herefter sende en mail til aab@aab.dk  hvor du angiver:

  1. dit medlemsnummer
  2. nummeret på det lejemål, du har fået tilbudt,
  3. og at dit ja-svar er med forbehold, da der ikke var nogen til at fremvise boligen.

Hvis det er dig, der får boligen, vil du blive kontaktet med henblik på at aftale nærmere omkring en ny fremvisning. Når du har set boligen, kan du så afgive dit endelige svar. Hvis du på dette tidspunkt takker nej til boligen, hæfter du ikke for den første måneds husleje, som det ellers normalt er tilfældet ved frafald efter svarfristen.

Hvornår og hvordan får jeg udleveret nøgler?

Den endelige tildeling af en bolig sker normalt 3-5 hverdage efter, at svarfristen på boligtilbuddet er udløbet.

Hvis du får boligen tildelt, modtager du et par dage senere et brev, som indeholder kontrakt og indbetalingskort samt nærmere information om praktiske forhold i forbindelse med overtagelsen af boligen, herunder om udlevering af nøgler.

Boligen skal være tømt

Når du overtager din nye bolig i AAB, vil den være tømt for inventar og hårde hvidevarer. Der kan ikke laves overdragelsesaftaler mellem fraflytter og indflytter om at lade inventar eller hvidevarer stå i lejemålet.

Læs mere om tildeling af boliger

Hvad er Boligbasen?

Boligbasen er vores digitale selvbetjening. Er du boligsøgende, og overvejer du at blive opnoteret på Boligforeningen AAB’s venteliste, kan du oprette dig i Boligbasen, hvor du kan administrere dine personlige oplysninger og boligsøgning online.

Boligbasen giver dig mulighed for at:

  • opnotere dig på venteliste til boliger i Boligforeningen AAB
  • få besked om boligtilbud
  • svare straks på boligtilbud
  • rette oplysninger om adresse og e-postadresse

Hvordan får jeg besked, når jeg får tilbudt en bolig?

Hvis vi har din e-mailadresse, sender vi boligtilbud til dig med e-mail. Ellers får du det med brevpost.

Du kan altid se og svare på boligtilbud ved at logge ind på Boligbasen. Hvis du har fået boligtilbud, vil du kunne se dem på forsiden af Boligbasen, så snart du logger på.

Når vi kan tildele boligen, giver vi kun besked til den ansøger, der får boligen tildelt. Det sker normalt 3-5 hverdage efter, at svarfristen er udløbet.

Hvis du får boligen tildelt, kan du se det i bemærkningsfeltet i Boligbasen.

Hvordan svarer jeg på et boligtilbud?

Hvis vi har din e-mailadresse, sender vi boligtilbuddet med e-mail. Ellers får du det med brevpost.

Du kan altid se og svare på boligtilbud ved at logge ind på Boligbasen. Her kan du svare ja eller nej til et tilbud om en bolig. Hvis du har fået boligtilbud, vil du kunne se dem på forsiden af Boligbasen, så snart du logger på.

Af sikkerhedshensyn er det desværre ikke muligt at besvare boligtilbud i en e-mail. Du skal i stedet logge ind på Boligbasen med dit login og password og afgive dit svar.

Alternativt kan du printe svartalonen ud, udfylde den og sende den til AAB’s administration. Du kan også scanne svartalonen ind og sende den på mail til aab@aab.dk.

Det er vigtigt, at du altid svarer på de boligtilbud, du modtager fra os. Hører vi ikke fra dig, bliver din opnotering til boliger i den pågældende afdeling slettet. Herefter skal du selv via Boligbasen aktivere din opnotering i afdelingen igen.