Rejsegilde på nye familieboliger i Skovlunde

Tirsdag den 8. september kunne Boligforeningen AAB holde rejsegilde for 39 nye familieboliger i forbindelse med AAB afdeling 47 i Skovlunde

I foråret blev 1. spadestik for de nye rækkehuse i Skovlunde aflyst på grund af corona. Og udviklingen i corona-situationen var tæt på også at spænde ben for det planlagte rejsegilde, da sundhedsministeren på et pressemøde mandag med et gjorde den planlagte fejring umulig. Med en hurtig nødplan besluttede AAB at afholde et minimeret rejsegilde som det oprindeligt er tænkt – nemlig en fejring af håndværkerne. Så tirsdag eftermiddag i sol, blæst og drivende skyer, blev kransen hejst. Og på trods af, at de officielle gæster ikke kunne deltage som planlagt blev byggeriet og håndværkerne fejret med godt humør, mad og drikke.

Når byggeriet er afsluttet, bliver afdelingen udvidet med tre selvstændige rækkehusklynger med hver 13 boliger omkring et fælles gårdrum, hvor det gode naboskab er indtænkt som en vigtig bo-kvalitet.

De nye rækkehuse kommer til at koste ca. 10.100 kr. om måneden for fire værelser og ca. 7.700 kr. om måneden for tre værelser.