AAB indvier nyt driftscenter i København NV

Med taler og lidt godt til ganen kunne Boligforeningen AAB mandag den 11. december åbne dørene til det nye Driftscenter Nordvest.

Der var lagt op til en festlig begivenhed mandag eftermiddag, da den officielle indvielse af Driftscenter Nordvest løb af stablen. Der var nemlig smukt dækket op i de lyse lokaler med alverdens lækkerier, da AAB’s formand Bent Haupt Jensen og direktør Christian Høgsbro indviede centret.

Og det var en glad formand, der klippede den røde snor over, og erklærede centret for åbent.

”Først og fremmest vil jeg gerne ønske AAB et stort tillykke med de nye flotte lokaler, der fremover vil danne rammen for ejendomsdriften af områdets afdelinger. Jeg håber, at det nye center bliver til gavn for både beboerne og for medarbejderne”, sagde formanden og takkede alle dem, der har gjort det nye center muligt.

Centret, der ligger på Magistervej i Københavns Nordvestkvarter, er det andet af tre centre i AAB, og vil samle den daglige drift af områdets parlamentariske afdelinger, under ét tag. Driftscentret, der kommer til at bestå af tre inspektører, skal sammen med ejendomsfunktionærerne planlægge driftsopgaverne i de tilknyttede afdelinger ved f.eks. at afholde ugentlige tavlemøder.

Årsagen til, at AAB etablerer det nye center er dels at sikre en bedre økonomi i driften og dels forbedre servicen overfor beboerne. Driftscenter Nordvest overtager nu de arbejdsopgaver og serviceforpligtigelser, der hidtil har været løst på de lokale ejendomskontorer og i AAB’s administration på Svend Aukens Plads.

Til indvielsen deltog også særligt indbudte gæster fra administrationen og repræsentanter fra de tilknyttede boligafdelinger samt lokalt ansatte. Alle der var med til at fejre begivenheden var glade og tilfredse med de nye faciliteter.