Boligsocialt ‘træf’ i Nørrebrohallen

Tirirsdag den 30. maj inviterede det nye boligsociale sekretariat og Københavns kommune til ’Boligsocialt træf’ i Nørrebrohallen.

Træffet var et opstartsarrangement for den nye boligsociale samarbejdsstruktur i København. Og alle med tilknytning til det boligsociale arbejde var inviteret. Det inkluderede medlemmer af de boligsociale bestyrelser, boligsociale koordinatorer, projektledere og medarbejdere samt styre/følgegruppemedlemmer.

Der var i programmet lagt op til flere debatter, samtaleaktiviteter og oplæg. Heriblandt var projektleder Christina Udesen fra AAB’s Beboerprojekt Puls, inviteret på scenen til en snak om deres succesfulde metodeudviklingsprojekt ’ Sociale viceværter’. Projektet har været et samarbejde med Social forvaltningens voksenenhed på Bispebjerg og har blandt andet resulteret i en model for, hvordan et samarbejde mellem forvaltningen og en boligsocial helhedsplan kan effektueres.

AAB’s direktør Christian Høgsbro var også inviteret på scenen som deltager i den afsluttende paneldebat. Moderator for arrangementet Aydin Soei læste spørgsmål op til panelet, som deltagerne havde skrevet. Spørgsmålene rakte vidt fra tryghed og trivsel til effektmåling og økonomi. Alt i alt et godt og inspirerende arrangement til ære for den nye boligsociale samarbejdsstruktur i København.