Nybyggeri og boligforbedring

 

I Boligforeningen AAB har vi bygget boliger i mere end 100 år. Og det fortsætter vi med til glæde for vores mange nye og gamle beboere.

Vi bygger moderne, attraktive by-boliger og rækkehuse i skønne omgivelser til både familier og singler. Vi bygger ungdomsboliger til studerende og lærlinge samt plejehjemsboliger til beboere, som ikke længere kan klare sig i eget hjem.

AAB's byggepolitik

Vores filosofi er enkel – vi vil give alle vores beboere det bedste hjem. Det betyder også, at vi løbende laver boligforbedringer og moderniseringer i vores ældre boligafdelinger.

For os er det vigtigt, at vores boliger matcher nutidens krav til en boligs -funktionalitet, køkken, bad, altaner og terrasser. I AAB fremtidssikrer vi vores charmerende gamle boligbebyggelser, så de matcher nutidens og fremtidens forbrugsmønstre.

Energistrategi for Boligforeningen AAB

Herunder kan du læse om AAB's aktuelle projekter inden for nybyggeri og boligforbedring.

Nybyggeri

Ungdoms- og familieboliger i AAB afdeling 109 - Carlsberg Byen

Læs mere

AAB er i gang med at opføre 226 boliger i Carlsberg Byen på grænsen mellem Vesterbro og Valby. Afdelingen forventes at stå klar til indflytning i januar 2023.

Tegning af afd. 109

Bygningen kommer til at bestå af tre bygninger, der samlet udgør en L-formet bebyggelse mod Vesterfælledvej. Ejendommen opføres i op til seks etager, og kommer til at indeholde 195 ungdomsboliger og 31 familieboliger samt fællesarealer og vaskerilounges til henholdsvis ungdomsboliger og familieboliger. I bygningen ind mod den kommende Kildeplads, indrettes desuden en butiksejerlejlighed (cafe/restaurant) i stueplan.
Under hele bygningen etableres der kælder til teknik, depoter og cykelparkering.

Tegning af afd. 109                Tegning af afd. 109 


Private og fælles tagterrasser

På 6. sal etableres der fælles tagterrasse med adgang fra trapperum og udvendige altangangstrapper. De to eneste boliger beliggende på 6. sal får desuden private tagterrasser.
På 5. sal etableres private tagterrasser, hvortil der alene er adgang fra de tilstødende boliger.

Tegning af afd. 109

 

 

Luk

Rækkehuse i AAB afdeling 106 - Skovlunde

Læs mere

14 nye rækkehuse i Skovlunde
AAB bygger 14 nye familieboliger i tilknytning til AAB afdeling 106 

I 2021 bygger Boligforeningen AAB 14 nye rækkehuse ved AAB afdeling 106 i Skovlunde. Boligerne bliver på ca. 100 m2 fordelt på to etager. I stueplan bliver der køkkenalrum og stue og på 1. sal bliver tre værelser. Alle boligerne har adgang til en lille privat have med direkte udgang til nyanlagte fællesarealer med bl.a. legeplads.

Der forventet indflytning i rækkehusene i slutningen af 2021. Hold øje med AAB's hjemmeside for opskrivning.

Eksempel på plantegning 

 

Luk

Ungdomsboliger AAB afdeling 110 - Amager

Læs mere

75 nye ungdomsboliger tæt ved Amager strand

1- og 2-rums ungdomsboliger tæt ved by, strand og metro

 

Boligforeningen AAB bygger i samarbejde med Gefion Group 75 nye ungdomsboliger.

Ungdomsboligerne er en del af et større byggeri med både private og almene ungdomsboliger, hotel, daginstitution, café, fitnesscenter og dagligvarebutik. Boligerne ligger lige ved Femøren metrostation tæt på Amager strandpark.

Der bliver både 1-rums almindelige ungdomsboliger og tilgængelige ungdomsboliger egnet for kørestolsbrugere samt 2-værelses ungdomsboliger for par. Alle boliger har eget bad og køkken.

På 1-3. sal er der adgang til fællesområder, det ene med direkte udgang til terrasse. Derudover findes stor fælles tagterrasse.

Der er kort afstand til uddannelsesinstitutionerne på Amager og i resten af København, samt til Københavns kultur og natteliv.

Der er forventet indflytning i september 2021, og man skal skrive sig op via CIU.

Se plantegninger for boligerne

Oversigt over boligtyper

Luk

Rækkehuse i AAB afdeling 55 - Ishøj

Læs mere

58 rækkehuse i Ishøj, AAB afdeling 55 II       

Attraktive 1-plans rækkehuse med egen have både til gård og gade - klar til indflytning i starten af 2020


Inden 2018 rinder ud er AAB i fuld gang med at opfører 58 nye attraktive 1 plans rækkehuse langs Ishøj Boulevard og Ishøj Søvej. Byggetiden er sat til 14 måneder, og rækkehusene tages i brug i takt med, at de står færdige.

De nye rækkehuse ligger kun 10 minutters kørsel på cykel fra Ishøj Strand og i gåafstand til S-togstation og Ishøj By Center, som rummer både en Bilka og et stort udvalg af detailbutikker.

I dag bygges der meget få 1-plans rækkehuse i Danmark. Byggeprisen for denne type rækkehuse er nemlig væsentlig højere end for rækkehuse i flere planer. Men et tæt samarbejde med Ishøj Kommune har gjort det muligt at give AAB’s boligmedlemmer denne unikke bomulighed, i øvrigt med have både for og bag.

Rækkehusene opføres i forskellige størrelser og med varieret antal værelser fra to til fire værelser (se plantegninger: 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses (type C og D)).  Se 3D tur i prøveboligen her

Se oversigt over indskud og priser.

Se oversigt over placering og adresser for rækkehusene.

Rækkehusene på Ishøj Boulevard og Ishøj Søvej bliver en del af AAB’s boligafdeling i Vejleåparken, AAB afd. 55. Og beboerne i de nye boliger får derfor også glæde af alle de drifts- og fællesfaciliteter, som den eksisterende boligafdeling rummer. Her finder du et lokalt butikscenter med frugt & grønt, frisør med flere, fælleslokaler, gymnastiksal, klubber & foreningsliv med mere. 

Opskrivning

Hold øje med AAB's hjemmeside for opskrivning til rækkehusene. Vær opmærksom på, at du skal bo i AAB afdeling 55 for at komme i betragtning til rækkehusene.

Luk

Rækkehuse AAB afdeling 47 - Skovlunde

Læs mere

39 rækkehuse i Skovlunde, AAB afd. 47 II 

Store gårdhave-rækkehuse i to plan på vej i Ballerup Kommune -  forventes klar til indflytning i maj 2021

     


Ballerup Kommune har fuldt fokus på byudviklingen i Skovlunde. Og i løbet af de kommende år vil Skovlunde Bymidte igen markere sig som områdets største og vigtigste indkøbssted. Med S-tog station, nye moderne boliger og et spritnyt handelsstrøg med dagligvare- og detailbutikker samt sundhedshus vil der igen komme liv i Skovlunde Centeret.

Og på Lundebjerggårdsvej 104, kun 5 minutters gang fra Skovlunde S-tog station og det nye Skovlunde Center, har AAB planlagt at opføre en rækkehusbebyggelse med 39 store moderne familieboliger.

Den ny rækkehusbebyggelse vil indeholde både 3-værelses og 4-værelses boliger. Boligerne på fire værelser vil alle være i to plan med badeværelse, stue og køkken-alrum i stueplan samt med depot og tre værelser på 1. sal. Boligerne på tre værelser er i ét plan. Her har stueboligen adgang til have og boligen på 1. sal har adgang til egen terrasse.

Bebyggelsen bliver opført som tre selvstændige rækkehusklynger. Og i hver klynge er der 13 boliger, som ligger omkring et fælles gårdrum. Her er det gode naboskab indtænkt som en vigtig bo-kvalitet.

Rækkehusene bliver en del af boligafdelingen AAB afd. 47, opført i 1964.

 

Dronebillede fra byggepladsen, august 2020

Opskrivning

Hold øje med AAB's hjemmeside for opskrivning til de nye boliger i Skovlunde.  Boligerne kommer til at koste ca. 9800 kr. om måneden for fire værelser og ca. 7500 kr. om måneden for tre værelser.
 

Plantegninger

Faktaark

3D virtual tour - 3-rums bolig

3D virtual tour - 4-rums bolig

Billeder - 4-rums prøvebolig

Billeder - 3-rums prøvebolig

Luk

Familieboliger i AAB afdeling 117 - Ørestad Syd

Læs mere

148 boliger i København, AAB afdeling 117

Store og små familieboliger med altan eller terrasse på vej i Ørestad Syd - forventet indflytning medio 2021

Dronebillede af byggeriet september 2020                                                                             Oversigt over den færdige afdeling

 

Byggeriet er en del af en samlet boligkarré i Ørestad Syd. Halvdelen af karréen bliver indrettet med private boliger. I den anden halvdel, som ligger ud til Asger Jorns Allé, opfører Boligforeningen AAB 148 almene boliger og en kommunal daginstitution.

De fleste boliger forsynes med altan eller terrasse. Stueboliger mod Else Alfelts Vej får hævet have / terrasse mod gaden, og boligerne på toppen af daginstitutionen får taghaver mod gården. Og i gården indrettes legeplads til daginstitutionen, som kan bruges af beboerne udenfor institutionens åbningstid.

I AAB’s del af bebyggelsen opføres både 2-værelses, 3-værelses 4- og 5-værelsesboliger i varierende størrelser og indretning. Her vil en 2-værelses på 70 m² i dagens priser komme til at koste omkring 7.000 kr. om måneden og en 4-værelses på 105 m² ca. 10.500 kr. om måneden. 

Byggeriets udformning er besluttet i tæt samarbejde med den private bygherre. Og boligkarréen kommer til at fremstå som én samlet bebyggelse med varierende højder og tagformer, opført i de samme smukke facadematerialer hele vejen rundt.

 

Se 3D-visning af vores prøvebolig her.

Se plantegninger for opgang J og K i afdeling 117 her

Se plantegninger for opgang L, M og N i afdeling 117 her

Se liste over adresser i afdelingen

Fakta-ark over afdeling 117

Tilbud på hvidevarepakker

Tilslutning til TV og Internet

 

Opskrivning

Du kan skrive sig op via Boligbasen fra onsdag den 25. september 2019.

Forventet indflytning april 2021.

Luk

Boligforbedring

Helhedsplan for renovering af AAB afd. 17 - Amager

Læs mere

Helhedsplanen i AAB afdeling 17 omfatter blandt andet nye badeværelser, badetårne, nye køkkener, lys spiseplads og etablering af altaner/franske altaner .


Hvad omfatter helhedsplanen?

 • Etablering af nyt køkken i alle lejligheder
 • Etablering af fransk altan / altan / trappe til gården
 • Etablering af badeværelser i alle lejligheder
 • Etablering af badetårne hvor det er muligt
 • Etablering af badeværelse i rum mod gård eller andre løsninger
 • Etablering af lys spiseplads.


Tidsplan

AAB forventer at kunne starte byggeriet i 2021. Byggetiden forventes at være ca. 15 måneder.

Luk

Minihelhedsplan i AAB afdeling 37 - Østerbro

Læs mere

Minihelhedsplanen i afdeling 37 på Læsø park allé i København, Østerbro, skal afhjælpe utætte badeværelser. Afdelingen har i de sidste tre år haft store problemer med skimmelsvamp/forhøjet fugt i boligernes badeværelser, i boligernes entréer og i trappeopgangene, på grund af utidssvarende badeværelser med koksvægge og manglede vådrumsmembran.

Afdelingsbestyrelsen har derfor valgt at gennemfører et projekt, der samtidig fremtidssikrer afdelingen, med en totalrenovering af afdelingens badeværelser.

Afdeling 37 er bygget i 1953 og har 524 boliger.

 

Hvad omfatter minihelhedsplanen?

 • Nedrivning af eksisterende væg og gulvbelægning
 • Montering af vådrumsmembran og nye flisebelægninger
 • Udskiftning af tekniske vand og – afløbsinstallationer
 • Etablering af gulvvarme
 • Udskiftning af alt sanitet og badeværelses inventar. 


Tidsplan
Byggeriet begynder i 2020, og byggetiden er i alt cirka 18 måneder. Byggeriet forventes at være afsluttet ultimo 2021.

Beboerinformtion

 

 

Luk

Helhedsplan for renovering af AAB afd. 40 - Bellahøj

Læs mere

Helhedsplanen i afdeling 40 på Bellahøj i København tager udgangspunkt i at få afhjulpet byggeskader og samtidig tilføre bebyggelsen den fornyelse, som er nødvendig for at skabe et harmonisk og velfungerende bygningskompleks.

Derudover er det meningen med helhedsplanen, at bebyggelsen skal fremtidssikres med hensyn til energioptimering, miljø, drift og vedligeholdelse. Hermed fastlægges en langsigtet strategi for bebyggelsens udvikling.

 

 

Hvad omfatter helhedsplanen?

Afdeling 40 består af en bebyggelse fra 1950-55 med 280 boliger. I bebyggelsen udføres følgende:

 • Alle facadeelementer udskiftes, og der efterisoleres
 • Alle vinduer og altankarnapper udskiftes
 • Vinduer udskiftes på to trappetårne
 • Penthouse-lejligheder får nyt tagpap
 • Alle boliger får nye totalrenoverede badeværelser
 • Ny boligventilation med varmegenvinding etableres
 • Skader udbedres i kælder, P-kælder og trappetårne
 • Nyt fælleshus med ejendomskontor etableres 
 • Friarealer reetableres
 • Udearealer reetableres.

 

Tidsplan

Byggeriet forventes påbegyndt i 2016.

Luk