Fuld gang i kranerne i AAB


Boligforeningen AAB har i snart et år været i gang med opførelsen af en ny afdeling med 148 almene boliger på Richardt Mortensens Vej i Ørestad Syd. Inden længe kan der afholdes rejsegilde på den nye afdeling, hvor det allerede nu er muligt at skrive sig op via
 Boligbasen

 

I slutningen af juni måned fik Boligforeningen AAB desuden grønt lys fra Frederiksberg Kommune, så nu er vejen banet for opførelsen af 46 nye familieboliger på Frederiksberg.

 

De nye boliger bliver etableret som tagboliger på den eksisterende afdeling 11, der har adresse på Peter Bangs Vej, så der er tale om nye boliger med en meget central placering.

 

”Jeg er rigtig glad for, at lokalplanen nu er vedtaget, så vi kan komme videre med projektet sammen med Frederiksberg Kommune. Sammen får vi skabt 46 nye almene boliger, som er til at betale i et meget attraktivt kvarter, og det er vigtigt, at den slags projekter bliver realiseret, hvis hovedstadsområdet skal blive ved med at være et sted med en blandet beboersammensætning”, sagde AAB´s administrerende direktør, Christian Høgsbro, da tilladelsen var i hus.

 

Den endelige byggestart er endelig ikke vedtaget, men du kan følge med på www.aab.dk, hvor vi annoncerer, når der er mulighed for at blive skrevet op til de nye boliger på Frederiksberg.

 

Også i Skovlunde bliver der bygget, og i september holder AAB rejsegilde på en ny rækkehusbebyggelse med 39 store moderne familieboliger i forbindelse med afdeling 47. Hold også her øje med AAB’s hjemmeside for opskrivning til de nye boliger i Skovlunde.