Deltag i undersøgelsen 'At føle sig hjemme' og vind gavekort til Coop


Fortæl os hvordan du føler dig

hjemme og vind gavekort til COOP

I disse dage undersøger Boligforeningen AAB, hvordan beboerne føler sig hjemme i deres bolig, boligafdeling og i AAB. Hvis du er tilmeldt digital kommunikation, har du derfor modtaget en e-mail med et spørgeskema og muligheden for at vinde et gavekort til COOP. AAB udlover i alt 10 gavekort á 500 kr.

Det gode boligliv i AAB
Undersøgelsen udspringer af AAB’s vision, mission og strategi fra 2018, som bl.a. handler om at skabe de bedst mulige rammer for det gode liv i vores boliger. Undersøgelsen skal gøre AAB bedre til at understøtte, at du som beboer føler dig hjemme.
Det gode liv i AAB er et liv i stærke lokale fællesskaber, båret af engagement, konkrete bidrag og indflydelse på livet i din egen bolig og boligafdeling. Det hører med til et godt boligliv og til lysten til at engagere sig, at man føler sig hjemme i sin bolig.

Mange måder at føle sig hjemme på
AAB’s beboere føler sig hjemme på mange forskellige måder. Nogle har boet i AAB i mere end 30 år. Andre er flyttet ind for en uge siden. Nogle beboere føler sig hjemme i højhuset, andre i rækkehuset og nogle i ungdoms- eller ældreboligen. Hvor en familie har skabt et hjem for sig selv ved at lægge nyt gulv og rejse en væg, så kan en anden familie fint føle sig hjemme, blot deres bolig er ren og pæn. For nogle beboere hører det med til at føle sig hjemme, at de har et godt forhold til deres naboer. Andre har en særlig tilknytning til AAB, fordi deres familiemedlemmer har været medlemmer af foreningen i flere generationer, mens andre igen er endt tilfældigt i AAB og bor alment for første gang.

Spørgeskemaet er udarbejdet på baggrund af 15 interviews med beboere fra 15 forskellige boligafdelinger. Det har givet et indblik i, hvad det vil sige at føle sig hjemme, men vi vil gerne blive endnu klogere, og derfor sender vi spørgeskemaet ud til størstedelen af vores beboere.

Om undersøgelsen
Undersøgelsens resultater bliver brugt til at arbejde videre med, hvordan vi kan blive endnu bedre til at udvikle og implementere initiativer, der medvirker til, at beboerne føler sig hjemme i AAB.

Undersøgelsen ”At føle sig hjemme” udføres i et samarbejde mellem AAB og analysevirksomhederne Gemeinschaft og Analyse og Tal. Undersøgelsen forventes at være færdig i foråret 2021.