Julehilsen 2020    26/11/20

Glædelig jul og godt nytår til alle medlemmer

Året nærmer sig sin afslutning, og julen står for døren. Det er derfor tid til endnu engang at gøre status over det år, der nu er ved at rinde ud. Læs med når formand Charles Thomassen og direktør Christian Høgsbro Madsen kigger tilbage på 2020, som i sandheden har budt verden på yderst mærkelige kår.

Gå til artikel

Andelsboliger    26/11/20

AAB vil bygge spekulationsfrie andelsboliger til medlemmerne
AAB har lanceret et nyt koncept, hvor foreningens næsten 20.000 almene boliger i fremtiden skal suppleres med spekulationsfrie andelsboliger i hovedstadsområdet. Målet er flere boliger, som folk med helt almindelige indkomster har råd til. Den nye boligtype er en helt ny vej ind på boligmarkedet i og omkring hovedstaden. Den nye boligtype vil blive forbeholdt medlemmer af AAB. Læs mere om konceptet og tankerne bag.
 

Gå til artikel

Nye regler gør boligkøen kortere for ansøgere, der ikke bor i AAB    27/08/20

Nye udlejningsregler i Høje Taastrup kommune
Høje Taastrup kommune har indgået en udlejningsaftale med de almene boligorganisationer i kommunen.

 

Gå til artikel

     27/08/20

10 gode råd: Sådan får du rene vinduer helt uden striber
Har for vane for at stå med sæbevand og svaber og bande og svovle over vinduespudsningen, så er der hjælp at hente. Bolius.dk har nemlig samlet 10 tips til, hvordan du pudser vinduer - helt uden striber. 

Gå til artikel

Få fællesskabet til at vokse sig stærkt – og vind chokolade     27/08/20

Chokolade på vej til gengæld for gode idéer
I det seneste nummer af BeboerNyt efterlyste vi gode idéer/eksempler på tiltag, der kan styrke fællesskaberne i Boligforeningen AAB´s afdelinger. Blandt de indsendte forslag er der nu trukket lod om en æske god chokolade. 

 

Gå til artikel