Effektiviseringer holder huslejen i ro      
16/11/18                        


Effektiviseringer holder huslejen i ro
Igennem de seneste år er indsatsen for at effektivisere driften i AAB blevet intensiveret, og rundt omkring i afdelingerne giver indsatsen synlige resultater til glæde for afdelingernes og beboernes økonomi.

 Gå til artikel


LED-pærer   

  16/11/18

LED-pærer og spar penge på elregningen
Der er ingen tvivl om, at der kan være penge at spare ved at bruge LED-pærer i boligen, men hvor stor er den økonomiske gevinst egentlig på et år? Det kan du få et bud på, hvis du bruger beregneren, som Bolius har udviklet til deres hjemmeside.

 Gå til artikel


Julehjælp     
16/11/18


Få hjælp til at holde jul – eller hjælp andre

Er du en af dem, der har svært ved at få de økonomiske ender til at nå sammen i december, så kan der være hjælp at hente hos en række organisationer. Vi har samlet links til steder, hvor du kan søge om julehjælp og læse mere om kriterierne for at få støtte.

Gå til artikel

Byt bolig   

 16/11/18
 
Byt bolig - sådan er reglerne og mulighederne

Som lejer i en almen bolig, har du ret til at bytte bolig med en anden lejer. Læs her hvordan, du kan bytte dig til en ny bolig.

 Gå til artikel

Prøveboliger

 16/11/18
 
Prøveboliger fra AAB’s arkiver
Se billeder fra prøveboliger i AAB-afdelinger fra 40’erne, 50’erne og 60’erne.

Gå til artikel

Modeljernbaneklub   

  16/11/18

Modeljernbaneklub bygger fællesskaber og drømme i afdeling 54
Hver tirsdag aften mødes en flok beboere fra AAB-afdeling 54 og BaldersBo for at nørde tog i modeljernbaneklubben ’Hedegaardens Privatbane’. Det handler om lidenskab for tog, men også om samvær med ens naboer.

Gå til artikel