Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtaget Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.
   26/2-2021

Flot svarprocent til undersøgelse om at føle sig hjemme AAB bygger 75 nye ungdomsboliger
4.186 beboere i Boligforeningen AAB tog sig i december måned tid til at svare på et spørgeskema om, hvordan de føler sig hjemme i deres bolig, boligafdeling og i Boligforeningen AAB. Du kan her læse, hvad de de foreløbige analyser viser.

 Gå til artikel

   26/2-2021

AAB bygger 75 nye ungdomsboliger
Du kan nu skrive dig op til 75 nye ungdomsboliger tæt på Femøren metrostation og Amager strandpark. Beliggenheden er attraktiv med kort afstand til by og strand. Du kan læse mere om byggeriet her.

 

Gå til artikel

   26/2-2021

Spar på vandet – og pengene
At der er penge at spare ved at sænke vandforbruget, er ingen nyhed, men hvordan sparer du nemmest på dit årlige vandforbrug. Det får du her nogle få, men effektive tips til.

 

Gå til artikel

  26/2-2021

Byggestilen ændrer sig

I 1920’erne og 1930’erne ændrer måden at tænke boliger på sig, og det kommer også til udtryk i den måde de nye afdelinger i Boligforeningen AAB bliver bygget på.

 

Gå til artikel

Mini-køkkenhave    26/2-2021

Mini-køkkenhave i vindueskarmen
Du behøver ikke en have for at dyrke dine egne grøntsager eller krydderurter. Dine køkkenhavedrømme kan sagtens udleves på minimal plads. Vi har derfor samlet fem gode tips til, hvordan du laver din egen køkkenhave i vindueskarmen.

 

Gå til artikel

   26/2-2021

Brug din indflydelse – mød op på afdelingsmødet
Uanset hvordan du ønsker at bruge din demokratiske stemme i din afdeling, er afdelingsmødet et godt sted at starte. Så mød op til det årlige afdelingsmøde og bliv klogere på livet i din AAB-afdeling.

 

Gå til artikel