Vi sender Beboernyt til vores beboere et par gange om året. Hvis du ønsker at modtaget Beboernyt og deltage i vores tilfredshedsmålinger, så er det vigtigt, at du vedligeholder dine personlige oplysninger på Boligbasen, f.eks. din mailadresse, telefonnummer mv. Det betyder også, at du kan få en sms om driftsproblemer i afdelingen, f.eks. at vi lukker for vandet.
   20/5-2021

AAB med i projekt om elbiler og lade-standere
Boligforeningen AAB er for nylig blevet partner i et projektsamarbejde med FAB, Himmerland Boligforening, DAB, Ungdomsbo, Hvidovrebo (FA09), Rødovre Boligselskab, KAB og BL, hvor ambitionen er at udvikle en langsigtet strategi for elbiler og lade-standere i almene boligforeninger.

Gå til artikel
   20/5-2021

Beboerne føler sig godt hjemme i AAB
Det viser en stor undersøgelse fra efteråret 2020, hvor næsten 4.000 beboere har svaret på, hvad der får dem til at føle sig hjemme, og hvor meget de føler sig hjemme i deres bolig, boligafdeling og i Boligforeningen AAB.

 Gå til artikel

Indflytning i afd. 47     20/5-2021

Velkommen til nye beboere i to spritnye bebyggelser
I løbet af marts og april måned har Boligforeningen AAB budt nye beboere velkommen i to af foreningens helt nye bebyggelser i afdeling 117 i Ørestad Syd og  afdeling 47 i Skovlunde.  

Gå til artikel

Kælder  
 
 
20/5-2021

Er du utryg, når du går i kælderen?
Mange beboere er utrygge, når de skal i kælderen, og det vil Boligforeningen AAB, fsb – mere end en bolig, AlmenNet og JA studio gerne lave om på. Alle skal nemlig kunne føle sig trygge i HELE deres hjem.

Gå til artikel

 
 
 
20/5-2021

AAB har etableret whistleblowerordning
Som en af de første almene boligforeninger her i landet har Boligforeningen AAB etableret en whistleblowerordning. Dermed lever foreningen op til et fremtidigt lovkrav længe før det træder i kraft i efteråret 2021. 

Gå til artikel

Lille lejlighed    20/5-2021

Sådan indretter du en lille lejlighed
Bor du på få kvadratmeter? I så fald kan det være noget af en opgave at få plads til alle dine ting, uden lejligheden kommer til at virke proppet og rodet. Heldigvis er der et par gode og brugbare tips, som du med fordel kan følge, hvis du skal indrette din lille lejlighed eller studiebolig.  

Gå til artikel

     20/5-2021

AAB's afdelinger bliver for hele familien
Børneliv og udearbejdende husmødre sætter sit præg på byggestilen i Boligforeningen AAB’s boliger op gennem 30’erne, 40’erne og 50’erne. Både i indretningen af boliger og friarealer. 

Gå til artikel