Anne Grethe Madsen     20/11/19

Anne-Grethe redder julen for udsatte børn
I Vejleåparken i Ishøj, hvor AAB´s afdeling 55 hører hjemme, sidder 73-årige Anne-Grethe Madsen hver uge i et kælderlokale og istandsætter gamle dukkehuse. Sammen med de øvrige medlemmer af den lokale miniature-klub, har hun de seneste fem år sirligt tapetseret, lavet møbler til og indrettet brugte dukkehuse i massevis.
 

Gå til artikel

Brandsikker jul    20/11/19

Fem brandgode juleråd: Undgå at julen går op i flammer
Juledekorationer, levende lys og juletræer er alt sammen rigtig hyggeligt, især i en kold og mørk tid. Men vi danskere er ikke altid lige forsigtige, når vi skruer op for julebelysningen og hyggen i hjemmet. Vi har derfor samlet fem gode råd til en brandsikker jul.
 

Gå til artikel

Dug på vinduerne     20/11/19

Undgå dug på indersiden af vinduerne
For mange er de kolde efterårs- og vintermåneder lig med dug på vinduerne i boligen. Der findes dog en række gode råd til, hvordan du undgår dug og kondens og dermed forbedrer indeklimaet i din bolig. Det handler blandt andet om at lufte grundigt og regelmæssigt ud, men der er en række andre simple råd, du bør følge, hvis du vil have en bolig uden dug på vinduerne.
 

Gå til artikel

Afd. 33     20/11/19

Børneliv i AAB’s afdelinger
Boligforeningen AAB har altid været for alle – også for børnene. I nogle afdelinger blev der etableret legepladser i gården, og i andre afdelinger blev kæmpe områder dedikeret til børnene, som skrammel-legepladsen i afdeling 34.
 

Gå til artikel

 

Afdeling 55   20/11/19

58 nye rækkehuse i Vejleåparken i Ishøj
Boligforeningen AAB er i fuld gang med at opføre 58 nye attraktive 1-plans rækkehuse langs Ishøj Boulevard og Ishøj Søvej. Rækkehusene opføres i forskellige størrelser fra to til fire værelser.
 

Gå til artikel

C.V. Bramsnæs Legat for beboere i AAB   

20/11/19

C.V. Bramsnæs Legat for beboere i AAB
Hvis du har problemer med at betale huslejen, har du mulighed for at søge Bramsnæs Legatet, som du kan
bruge som tilskud til din husleje.
 

Gå til artikel