25/02/20

Politisk aftale skal stoppe urimelig spekulation på boligmarkedet i København

Regeringens aftale om at sætte en stopper for voldsomme huslejestigninger i forbindelse med store internationale kapitalfondes opkøb af udlejningsejendomme er også godt nyt for den almene sektor siger direktør i AAB, Christian Høgsbro.

Gå til artikel

Rækkehuse i afdeling 47     21/02/20

Nye rækkehuse i afdeling 47
I forbindelse med afdeling 47 i Skovlunde er Boligforeningen AAB i fuld gang med at opføre 39 nye rækkehuse. Det gode naboskab er indtænkt som en væsentlig bo-kvalitet i husene, der bliver opført som klynger med fælles gårdrum.
 

Gå til artikel

Hold emhætten ren og få bedre indeklima    21/02/20

Hold emhætten ren og få bedre indeklima
JEt meget fedtet emhætte-filter kan i sidste ende øge brandfaren i dit. Men hvis du sørger for at rense filteret jævnlig og holde din emhætte ren, forbedrer du ikke bare indeklimaet i din bolig og undgår madlugt – du mindsker også risikoen for brand i køkkenet. Se hvordan du bedst renser filteret.
 

Gå til artikel

Demensvenner     21/02/20

”Demensvenner” skaber tryghed i AAB-afdelinger
Sygdommen demens er for mange et tabu. Det gælder for både den demensramte samt de berørte familiemedlemmer, venner og naboer. Da der bor mange ældre og enlige i almene boliger vil Boligforeningen AAB gerne være med til at nedbryde tabuet og skabe tryghed og gode oplevelser i afdelingerne, og det er derfor meget glædeligt, at cirka 80 ejendomsfunktionærer fra forskellige AAB-afdelinger i december 2019 blev uddannet, så de nu kan kalde sig ”Demensvenner”.
 

Gå til artikel

Plastikaffald     21/02/20

Fem tips til, hvordan du bruger mindre plastik i din hverdag
Plastik findes overalt. Det er i vores tøj, vores møbler, vores kosmetik – ja selv vores frugter og grøntsager er pakket ind plastfolie. Vi kan med andre ord ikke pludselig undgå det syntetiske materiale fra den ene dag til den anden, men vi kan med nogle små justeringer nedsætte vores forbrug af plastik. Her får du fem tips til at bruge mindre plast i din hverdag
 

Gå til artikel

 

Nye regler gør boligkøen kortere for ansøgere, der ikke bor i AAB   21/02/20

Lempede indflytningsregler i fire AAB-afdelinger
Det bliver nu lidt nemmere af få tildelt en bolig i fire af AAB's afdelinger, da ansøgere ikke længere skal opfylde de fleksible kriterier, som ellers har været gældende for disse afdelinger siden sommeren 2019.
 

Gå til artikel

AAB's kørselsafdeling   

21/02/20

AAB fik egen vognmandsforretning
Tvunget af nødvendighed oprettede AAB i 1919 egen kørselsafdelingen. I løbet af kort tid omfattede kørselsafdelingen, der havde til huse i Meklenborggade, adskillige hestespand, vogne til forskellige formål og to lastbiler.
 

Gå til artikel