Aktiv boligpolitik   04/06/19

Sæt kryds ved en aktiv boligpolitik
Boligforeningen AAB opfordrer foreningens beboere til at stemme på partier eller kandidater med en aktiv boligpolitik, hvor målet er et blandet boligmarked med flere sunde og miljørigtige almene boliger, der er til at betale.

Gå til artikel

 

   29/03/19

Risikovurdering af din afdeling
øger tryghed og sparer penge
Boligforeningen AAB vil i det kommende år gennemfører en risikovurdering af samtlige boligafdelinger for at for at minimere antallet af bygningsskader.

Gå til artikel

   29/03/19

Boliger på vej i AAB
I Boligforeningen AAB har vi bygget nye boliger i mere end 100 år, så vi
kan tilbyde vores medlemmer sunde og miljørigtige boliger, der er til at betale – og det bliver vi ved med.

Gå til artikel

     29/03/19

Dine personlige oplysninger skal opdateres

Den 1. april 2019 begynder Boligforeningen AAB i endnu højere grad at kommunikere digitalt med foreningens beboere. Det gør vi for at spare penge, og for at få informationerne frem til dig på en hurtigere og mere tidssvarende måde. Men det kræver, at du opdaterer dine personlige oplysninger hos os.

Gå til artikel
Væggelus    29/03/19

Undgå væggelus i din bolig
Hvis du vil undgå at få dit hjem invaderet af væggelus, er der en række gode råd, du bør følge. Ikke mindst hvis du har været ude at rejse. Det handler blandt andet om at vaske tøjet straks efter hjemkomsten og sprøjte tasker og kufferter med et egnet insektmiddel.

Gå til artikel

 

Fem ting du skal vide, inden du køber en opvaskemaskine   29/03/19

Fem ting du skal vide, inden du køber en opvaskemaskine
Der findes en række krav og regler, som du som beboer skal være opmærksom på, inden du kaster dig ud i et køb af nye hårde hvidevarer til din bolig.

Gå til artikel

 

Cobra-malerier   

29/03/19

Et Cobra-maleri for en fedtemad
I 1944 blev Børnehuset Hjortøgade, der ligger i AAB afdeling 23, på eventyrlig vis udsmykket med unikke malerier. De unge kunstnere, der senere blev kendt som Cobra-malerne, fik intet honorar. Betalingen skete i form af en håndfuld fedtemadder.

Gå til artikel