Afdelingsmøder 2022

Så er det igen tid til, at sæsonen for afdelingsmøder går i gang. Vi krydser fingre for, at vi i år kan gennemføre uden begrænsninger fra corona.

I AAB vægter vi fællesskabet. Vi er en forening, hvor vi giver ansvar til vores beboere, og hvor den enkeltes demokratiske stemme er afgørende.

Uanset hvordan du ønsker at bruge din demokratiske stemme i din afdeling, er afdelingsmødet et godt sted at starte. Så mød op til det årlige afdelingsmøde og bliv klogere på livet i din AAB-afdeling. Det er med andre ord en indbydelse til indflydelse.

Har du et forslag om ny eller ændringer i afdelingen?

Det er inden afdelingsmødet, du kan stille forslag til nye projekter eller ændringer, der kan være med at forbedre livet og fællesskabet i din afdeling. I den forbindelse, er det vigtigt, at du stiller med et godt og gennemarbejdet forslag, som I kan drøfte og tage stilling til på afdelingsmødet.

Vil være med i bestyrelsen?

Overvejer du at stille op til bestyrelsen i din lokale afdeling i Boligforeningen AAB, så kan du finde inspiration til arbejdet i to små videoer, der er lavet med et par erfarne bestyrelsesmedlemmer, hvor de fortæller om det arbejde, de laver i bestyrelsen, og hvad det giver dem af oplevelser og glæder.

Som bestyrelsesmedlem lærer du beboerne i din afdeling at kende, du er med til at sætte ting i gang og bliver kontaktled mellem beboere, bestyrelse og administration. Kort sagt: Du får medansvar for afdelingens fællesskab, drift, vedligeholdelse og økonomi.

Du kan læse mere om arbejdet i afdelingsbestyrelsen på AAB.DK.

Du kan finde mødematerialet på Beboerweb

I december og januar måned, har alle beboere i AAB modtaget adgangsoplysninger til foreningens nye digitale platform BeboerWeb. Her kan du finde alle relevante dokumenter om dit lejemål, og fra i år også indkaldelse, dagsorden og bilag til det årlige afdelingsmøde. Har du spørgsmål til BeboerWeb kan du kontakte Kundecentret på tlf. 33760420 eller bestille tid til et opkald via aab.dk