Din afdeling

 

Som beboer i en af AAB’s boliger er du automatisk en del af en boligafdeling. Din afdeling er en selvstændig del af Boligforeningen AAB, som er omfattet af regler og beslutninger for, hvordan I som beboere lever side om side, og hvordan I holder jeres boliger, bygninger og fællesarealer ved lige.

Beboerne vælger på det årlige afdelingsmøde en bestyrelse til at føre afdelingsmødets beslutninger ud i livet. Du kan som beboer få indflydelse på livet og forholdene i din afdeling – enten ved at gå aktivt ind i bestyrelsesarbejdet, eller ved at give din mening til kende på afdelingsmødet.

I de afsnit, du finder i venstremenuen, kan du læse om afdelingsbestyrelsens rolle, afdelingsmødet og de forskellige praktiske og sociale forhold, som er afgørende for, hvordan det er at være beboer i din afdeling.

Nedenfor kan du finde oplysninger om din afdeling ved at vælge dit afdelingsnummer og trykke ”Vis afdeling”. 

Hvis du på listen ikke kan finde information om træffetider for en ejendomsfunktionær i din afdeling, kan det skyldes, at afdelingen administreres af Ejendomsservice & fraflytning i AAB's administration.

Se hvilke afdelinger, der hører under Ejendomsservice & fraflytning og find kontaktinformation

Vi oplever for tiden en teknisk fejl i vores IT-systemer, som gør, at der kan være fejl i træffetiderne her på AAB.dk.

Du kan få oplyst de korrekte træffetider ved at kontakte bestyrelsen.

Find information om din afdeling

Vis afdeling

Kontakt til afdelingsbestyrelsen
Adresse:
Tlf. nr.:
Træffetid:
Træffetider og kontaktinfo for ejendomsfunktionær
Adresse:
Tlf. nr.:
Træffetid: